Wellnessbehandlinger

Polterabend og events med dans, til små og store grupper

Dans til private og firmafester, her har vi også en masse at byde på, i kan få ren undervisning eller med et danse show, skriv en mail med jeres ønsker.

Vi tilbyder undervisning i følgende: Twerk, Bollywood, Salsa, Disko, Funk, Hip Hop, Samba, Stripfitness, Burlesque, Mavedans, Afro, Tango, MTV dans, Dancehall, Reggaeton, Latin Mix, Dancehall, Rumba, Jazz Ballet, Moderne Ballet, Ballet, Standard/Latin, Brudevals/Pardans  mm.

Som noget nyt har vi også boksetræning for både pige og mande grupper, prisen her er den samme som dansetimer.

I 2017 har vi nye hold start på danseskolen i uge  3, 4, 5, 8, 11, 18, 19, 35, 36, 44 og 45

I Uge 7 og weekenden op til har vi vores fantastiske Salsa Vinter Camp på Langebæk Kursus Center. Der er Øvet og meget Let Øvet i weekenden fra d. 10-12 februar. Helt Begynder og Let Øvet fra d. 12- 18 februar. http://www.cubakultur.dk/salsa-camp-i-vinterferien

D. 1-15 april afholder vi Salsa kursus i Cuba. 14 dages ophold med halvpension og 10 dages danseundervisning. Du får din helt egen cubanske dansepartner, Læs mere her: http://www.cubakultur.dk/menu-salsa-kurser-i-cuba

D. 12 juni  afholder vi sommerafslutning for alle vores hold og elever på danseskolen. Mellem kl. 17-20 i Støberiets dansesal. Børnehold opviser mellem kl. 17-18 og unge- voksne hold, mellem kl.18-20. Læs mere her: https://www.facebook.com/events/1768943993372229/

Salsa Camp i Sommerferien. I 2017 skal Rødkilde Teaterhøjskole hvor vi har været de sidste mange år renover i hele sommerferien, så der er vi et andet sted. Vi afholder salsa camp i uge 28, 29 og 30 på Langebæk Kursus Center. Uge 28 er for begynder, uge 29 for let øvede og uge 30 for øvede. http://www.cubakultur.dk/salsa-camp-i-sommerferien

Resten af vores eventkalender efter sommerferien følger sener

Maria Liossi Esbensen 

Hvem er jeg

Jeg har som pædagog arbejdet med mennesker i mange år og det har givet mig en masse gode oplevelser og en god faglig ballast. Med tiden ønskede jeg at arbejde mere helhedsorienteret med mennesker og på en dybere plan.

Derfor har jeg gennemgået en 3-årig uddannelse på kursuscentret ”Kilden” - www.kilden.dk - og har speciale i bl.a. terapeutisk yoga.

Jeg er RAB godkendt – Registreret Alternativ Behandler i healingsmassage og samtaleterapi.

Jeg er også medlem af Foreningen af Healingsterapeuter.

 

Hvad kan jeg tilbyde dig

Ind imellem har vi alle brug for at give os selv lidt mere opmærksomhed. Et øjeblik, hvor vi kan opnå en dybere ro og mærke os selv på en mere hel måde. Hvor vi blot kan være til uden andre forstyrrende tanker.

Jeg vil gerne invitere dig til en stille og opmærksom stund med dig selv.

Jeg kan tilbyde dig en dejlig massage, som kan føre dig ind i denne meget afslappede og rolige tilstand, hvor din energi kan blive fornyet og du kan mærke et større velvære.

Du kan vælge imellem:

Healingsmassage er en nænsom og respektfuld massage, der søger at skabe kontakt og balance mellem din krop og psyke.

Massagen udføres med langsomme og blide strøg, der har en dybdegående virkning og en forløsende effekt på fysiske og psykiske spændinger i dig. Denne forløsning kan hjælpe dig med at få en forståelse for, hvordan det fysiske og følelsesmæssige hænger sammen og hvordan det påvirker dig.

Når vi forløser og ”rydder op” bliver vi lidt mere bevidste om den, vi er og hvor, vi vil hen. En større afklarethed og selvbevidsthed lukker andre følelser ind i vores liv, som mere overskud og energi, mere ro og glæde.

Velværsmassage, når du har brug for at give dig selv et frirum og forkælelse.

Massagen er en afveksling mellem blide, langsomme og mere håndfaste strøg. Også her bliver massagen udført med omsorg og opmærksomhed, der hjælper dig med at slappe af og slippe evt. spændinger.

Det er en massage, som vil give dig ny energi og ren nydelse.

På begge massage anvendes mandelolie neutral eller med diskret æterisk duft.

Du skal medbringe et par almindelige lagner og et håndklæde. Ellers kan du leje dem her for 25 kr.

 

Samtaleterapi

En samtaleterapi kan finde sted som et særskilt forløb uden efterfølgende massage.
Derimod vil vi altid starte med en samtale, inden vi går over til healingsmassagen fordi den åbner op for en forløsnings proces i dig.
Under samtalen kan du fortælle om det, som du oplever udfordrende i dit liv lige nu og som du har brug for støtte til at forholde dig til og løse.

Min opgave er at være en opmærksom og nærværende lytter og sammen med dig finde de redskaber, som du har brug for i situationen.
Jeg kan støtte dig i at finde frem i din egen kerne og hjælpe dig med at blive afklaret omkring det, du har brug for lige nu.


 

Behandling og priser:

Velværsmassage: 1 time 500 kr.

Healingsmassage med samtale: 1 3/4 - 2 timer 700 kr.

Samtaleterapi: 1 time 600 kr.

Ledige, studerende og pensionister: 15% rabat.

 

Du er velkommen til at besøge min hjemmeside for flere oplysninger og for at booke tid til behandling:

www.healende-massage.dk

mail: Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

mobil: 2837 2062

Hedda Vie – heddavie.dk

 

Tilbyder en masse behandlinger og undervisning

 

Clairvoyance – klarsyn og klarfølelse

 

Jeg er uddannet clairvoyant hos Maya Fridan, men har haft mine evner/sensitivitet siden jeg blev født. I en clairvoyance tager jeg kontakt til min åndelige hjælper, spirit guide, vejleder ( der findes mange navne), som så sender den information min klient har brug for at høre, lige nu. Det kan være information om kærlighed, karriere, helse, boligsituation osv. Jeg har fokus på at det jeg formidler kommer fra et kærligt, men også ærligt sted, hvor meningen med beskederne er at give et løft i hverdagen, hvor du kan udleve dit fulde potentiale. Der er også mulighed for afdødekontakt.

 

Pris: 400 kr. for 1 time. 450 kr. for 1 time med clairvoyance, healing og kranio sakral terapi i en behandling

 

Healing – intuitiv- og chakrahealing

 

Jeg tilbyder intuitiv healing baseret på The Body Mirror System (jmf. Martin Brofman). Jeg har haft den healende evne med mig siden jeg var barn og det har været en naturlig del af det, at være mig. Jeg har senere hen taget kursus i healing for at give min healing et mærkat i form af The Body Mirror system.

 

Pris: 400 kr. for 1 time

 

Kranio sakral terapi

 

Jeg startede kranio sakral terapi uddannelsen, uden at vide om dens enorme kraft. Den blide berøring som kan ændre ens liv. Man stiller sig selv fuldstændig til side og er blot til stede med sine lyttende og opmærksomme hænder. En dyb afspænding som giver kroppen mulighed og plads til at give slip. Det vil føles som ren magi når kroppen mærker den blide berøring, man trækker vejret dybt, man synker ned i briksen og kroppen føler støtte og ro, som gør det muligt at slippe spændinger og smerter. Som udgangspunkt i arbejdet med kranio sakral terapi kan man optimere og balancere nervesystemets funktion. Endvidere korrigere ubalancer i bevægeapparatet, blodcirkulation, organsystemet m.m. Stress skyldes ofte ubalancer i nervesystemet, derfor er KST en helt unik måde at arbejde med kroppens stressniveau på. Pris: 300 kr. for 1 time

 

Sangundervisning – Sett din stemme fri og generob din kraft

 

Jeg er uddannet musik og dramalærer fra Norge og Danmark. Jeg underviser i sang, med fokus på en fri og naturlig stemme, som samarbejder med kroppen. Jeg kombinerer mine uddannelser,kurser og erfaring, som kommer fra bla. andet CVI, Malene Bichel, Soulvoice, Roy Hart, og min egen klassiske sangopdragelse. Jeg underviser med fokus på : sangteknik, åndedrætsøvelser, stemmens direkte forbindelse med kroppe, at synge uden spændinger, formidling, udtryk, performance, at du finder din unikke lyd og kraft og nærvær i stemmen, så du oplever frihed i din stemme.

 

Pris: 350 for 1 time, 450 kr. for 1,5 time med sang og kranio/healing.

 

Jeg giver rabat til studerende og arbejdsledig

 

HEDDA VIE  - heddavie.dk, Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., Tlf: 52679214

Vi åbner op på mandag d. 13. marts 2017.

Åbningstilbud: massage for 400,-

Vi lejer lokaler ud i vores smukke Wellness Center!

Billigt kliniklokale lejes ud

Mangler du et lækkert intimt behandlerrum -bevægelses eller kursuslokale, kun 4 min. fra Forum Metrostation. Vi hjælper med PR for dine aktiviteter.

Vi opdaterer løbende og tilføjer nye workshops. Disse workshops foregår i Dansesalen på Holmen i Hal C.

Husk tilmelding i forvejen. Dette forgår herinde: https://elstudio.nemtilmeld.dk/, hvis du ikke finder workshopen, så det ikke fordi den er udsolgt, skriv da til os, og vi sender dig et tilmeldingslink.

Når der står for alle, så det for alle niveauer