Wellnessbehandlinger

Vi lejer lokaler ud i vores smukke Wellness Center!

Billigt kliniklokale lejes ud

Mangler du et lækkert intimt behandlerrum -bevægelses eller kursuslokale, kun 4 min. fra Forum Metrostation. Vi hjælper med PR for dine aktiviteter.

Behandlerrummet koster kun 125 kr. i timen og ved booking af min. 6 timer i træk på en dag, kun 75 kr. Der er egen indgang til behandlerrummet, vi har en reception hvor kunderne kan vente.. Det lejes ud med briks, som også kan stilles væk hvis det kun er samtale eller andet. Der er varmetæpper og varmelamper, som man kan benytte.

Ved fast leje i 6 timer om dagen fra mandag til fredag i behandlerrummet, er prisen kun 4500 kr. man binder sig for min. 3 måneder.

Vi kan hjælpe dig med PR for undervisning/behandlinger. Hvis man lejer sig ind min. 3 måneder.  Så  komme man med på vores nyhedsbrev, som vi sender ud til 10.000, samt sender info ud på vores nye FB page og sætter en profil op her http://www.wellnessbehandlinger.dk/behandler

Bevægelseslokalet med spejle koster kun 125 kr. i leje pr time. Vi har 15 yogamåtter, gravidpuder og lækre tæpper. Du er velkommen til at have dine egne med eller have dem liggende hos os. Vi har åbent fra kl. 7-21. Der må gære være musik, men aldrig spilles højt. Lokalet er 4 meter bedt og 10 meter langt. Der er plads til ca. 15 yogamåtter.

Kursuslokale kan indrettes som man vil. Vi har sidde og bordpladser til ca. 40. Når der er kursus og foredrag, bliver der sat noget gardiner op for vores spejle.

Der hører også stort køkken med udgang til dejlig gård og et lille toilet med i lejemålet.

Når man er fast lejer , tilføjer vi dig til vores bookingsystem, så man selv kan gå ind og se hvornår behandlerrummet og bevægelseslokalet er ledig. Når måneden er omme, faktura vi alle lejer for de timer de har været hos os i den pågældende måned.

Ring eller skriv Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  mobil 20987477

Del gerne dette opslag med dine venner på FB.

Se en masse flotte billeder af vores center her : https://www.facebook.com/media/set/?set=a.687768311268456.1073741834.211877662190859&type=3