Wellnessbehandlinger

Polterabend og events med dans, til små og store grupper

Dans til private og firmafester, her har vi også en masse at byde på, i kan få ren undervisning eller med et danse show, skriv en mail med jeres ønsker.

Vi tilbyder undervisning i følgende: Twerk, Bollywood, Salsa, Disko, Funk, Hip Hop, Samba, Stripfitness, Burlesque, Mavedans, Afro, Tango, MTV dans, Dancehall, Reggaeton, Latin Mix, Dancehall, Rumba, Jazz Ballet, Moderne Ballet, Ballet, Standard/Latin, Brudevals/Pardans  mm.

Som noget nyt har vi også boksetræning for både pige og mande grupper, prisen her er den samme som dansetimer.

Polterabend og events : I kan komme ind til os eller vi kommer ud til jer. Vores danseskole ligger på indre Nørrebro, vi har forskelige lokaler vi bruger , alt efter størrelsen af gruppen der booker. Vi har også lokaler på Christianshavn.

Vil i tilbyde bruden/gommen massage efter jeres undervisnings time, så stå vores fantastiske massør klar i vores smukke behandlingsrum, og vi har nogle lækker lokaler, hvor i kan side og vente i mens eller ude i vores grønne gård.

Hvordan booker man ? det gør man ved at skrive en mail med jeres ønsker, dato, ca. tider og danseform.

Når i booker, modtager i en mail med alle informationer, samt et link, hvor i skal gå ind og betale senest 8 dage efter i har booket. Når man har booket, er aftalen bindende.

En polterabend og et danse events, skal først og fremmest være sjovt, så I får en time med fokus på en underholdene oplevelse, med top professionelle instruktører.

Priser for 2015

Events og Polterabend priserne hos os eller jer, for en times dans er:

Tillæg for en times massage er 500 kr. (til bruden eller gommen, kan kun bookes i lokalerne på Nørrebro)

For grupper på max 10 deltager 1000 kr.

For grupper på max 20 deltager 1500 kr.

For grupper på over 20 deltager 2000 kr.

I kan være helt op til 30-40 deltager, hvis det er hos os undervisning finder sted.

Hvis i selv har lokaler, er der ingen begrænsning på antal af deltager. Når vi kommer ud i et firma el. har vi ofte lavet shows og undervisning for meget store grupper. Vil i have danseshow, så skriv til os og hør nærmer, priserne her er i forhold til antal af danser, man kan vælge at få noget undervisning efter showet.

Hvis det er et eventarrangement ud af huset og langt væk fra København, kommer der transport og kørsel oven i,  alt efter hvor i landet det er.

Brudevals/privattimer for et par i en time koster 600 kr. Privattimer for enkelt personer er 450 kr. Begge dele kan også gives som et gavekort.

Til events hos os, må man gerne medbringe sine egne drikkevarer. Kommer i for sent, så det på eget ansvar, vi har nemlig ofte en ny gruppe der ankommer lige efter jer, så får i bare det mindre undervisning.

Vi kan lukke jer ind ca. 10 min. før, så i har tid til omklædning, og i er også meget velkommen til at sidde lidt bagefter dog max  10 min.

Hvis i har bestilt et særarrangement. Kan i sidde og vente ude i vores smukke gård, eller i køkken området.

Der er kun bade forhold i lokalerne på Christianshavn, men alle steder er det muligt at vaske sig og klæde om før og efter timen.

Vi glæder os til at se jer, i er velkommen til efterfølgende at skrive en kommentere om jeres oplevelse, på vores FB page https://www.facebook.com/elstudiodk?fref=ts